top of page

Dehler 38 Competition 2018 till salu!

Den här Dehler 38 Competition är en av de snabbaste Dehler 38 som varvet byggt. Karl Dehler övervakade personligen hela byggnationen av båten.

Båten är en MKII version, det betyder att den har Dehler Carbon Cage - kolfiberförstärkta rambalkar samt de nya plotterboxarna med en plotter/instrumentpanel vid varje ratt som lanserades med årsmodell 2017.

Den var den första exemplaret som fick den nya, tyngre, djupa kölen. Förutom en väldigt fin specifikation beträffande komfort så har det här båten alla Competition-tillval som fanns att köpa. Pauger Kolfiber-rigg, B&G H5000 system, competition-roder, lättviktsinredning, större winchar osv.

Dessutom har båten ett par extras som gör båten helt unik.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page