NYHETER

Dehler 38 Competition 2018 till salu!

Den här Dehler 38 Competition är en av de snabbaste Dehler 38 som varvet byggt. Karl Dehler övervakade personligen hela byggnationen av båten. Båten är en MKII version, det betyder att den har Dehler Carbon Cage - kolfiberförstärkta rambalkar samt de nya plotterboxarna med en plotter/instrumentpanel vid varje ratt som lanserades med årsmodell 2017. Den var den första exemplaret som fick den nya, tyngre, djupa kölen. Förutom en väldigt fin specifikation beträffande komfort så har det här båten alla Competition-tillval som fanns att köpa. Pauger Kolfiber-rigg, B&G H5000 system, competition-roder, lättviktsinredning, större winchar osv. Dessutom har båten ett par extras som gör båten helt unik.

Dehler 32 2011 till salu!

Den här Dehler 32 leverade vi våren 2011. Båten är mycket fint utrustad med rostfritt ankare, Båtsystem peke, rattstyrning, autopilot samt Code 0. Givetvis är det här exemplaret välskött! Som de flesta Dehler är!

Dehler 38 2017 till salu!

Den här Dehler 38an är en MKII version, det betyder att den har Dehler Carbon Cage - kolfiberförstärkta rambalkar samt de nya plotterboxarna med en plotter/instrumentpanel vid varje ratt. Förutom detta så är det här exemplaret mycket välutrustad med Competition paket, Cruising paket, uppgraderade segel, peke, stereo, teakinredning osv. Båten leverades våren 2017 av Dehler Sverige. 1 ägare.

Dehler 32 2011 på väg in till försäljning!

Den här Dehler 32 leverade vi våren 2011. Båten är mycket fint utrustad med rostfritt ankare, Båtsystem peke, rattstyrning, autopilot samt Code 0. Givetvis är det här exemplaret välskött! Som de flesta Dehler är! ​ Fördelar Dehler 32 2011: * Skrov med sandwich * Rattstyrning * Nexus logg/lod * Autopilot Nexus NX2000 * Peke Båtsystem med stege * Code 0 * Harken winchar Maila info@dehlersverige.se för mer information

"Dehler Speed and Style" kampanj!

Just nu har vi en mycket fin kampanj "Dehler Speed and Style" som gör det extra attraktivt att beställa en ny Dehler för leverans i sommar! "Dehler Speed and Style" erbjuder 100% rabatt på nedan tillval: Navigationspaket Uppgradering av träval salong och kabiner Uppgradering till tyg av Pacific utförande Uppgradering krysställ till Quantum Performance segel För en Dehler 46 blir rabatten 35 575 EUR, eller ca 375 000 kr! Erbjudandet gäller till 15 februari! och för följande modeller: Dehler 46 Dehler 42 Dehler 38 Dehler 34 Dehler 29