top of page

Dehler 34 - "A Masterpiece!"


Nya Dehler 34 visar hur vassa båtar skall byggas! 80-talets stålram, som användes i den första Dehler 34:ans konstruktion, är nu ersatt av Dehler Carbon Cage, dvs en ram av superstarkt kolfiber. Detta gör att båten blir både lätt, stark och styv. Härmed maximeras kryssegenskaperna och Dehlers goda rykte om sina vassa seglingsegenskaper förstärks ytterligare!

"The new Dehler 34 is a masterpiece. She was developed as a luxurious performance cruiser - with an incredible amount of space, headroom and tank volume. Performance oriented sailors can upgrade the 34 with everything - and I mean absolutely everything – that leads to more performance. /---/ If you want a quick cruiser or even a competitive regatta yacht, the Dehler 34 can be whatever you want her to be."

(Karl Dehler, chefsutvecklare Dehler Yachts)

Den sportiga silhuetten och formspråket är mer Dehler än någonsin. Den följer Dehler 38, Dehler 42 och Dehler 46 i spåren med sin prisvinnande moderna design. Och eftersom Dehler alltid ligger i framkant, är den nya modellen utrustad med smarta funktioner, såsom Dehler Uni Door och Dehler Carbon Cage med mera.

När man kliver in i nya Dehler 34, överraskas man av utrymmena. Den fria höjden vid nedgångsluckan är 1,88 m och hela 1,94 m under däcksluckan. Dehler 34 har mycket förvaringsutrymmen och det stora stuvutrymmet på babords sida kan lätt göras om till en tredje koj, då det inte används till kappseglingsutrustningen eller semesterseglingens cyklar och annat man vill ha med. Dehler 34 finns i två versioner:

Dehler 34 Cruiser-Racer med kolfiberram, mast i aluminium, två rattar och L-köl. Dehler 34 Competition med kolfiberram, rorkult, högre mast i kolfiber eller aluminium, utökad segelarea, djup T-köl och lättviktsinredning. I juli sjösätts den första Dehler 34:an och båten kommer att kunna ses på de olika båtmässorna framöver Pris för Dehler 34 basbåt: 135 625 EUR.

För mer information, kontakta Dehler Sverige:

Mail: info@batverket.se

Tel: 031 - 388 06 80

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page