top of page

Dehler 34 - A LEGEND IS REBORN!


Nu är den här! Nya Dehler 34.

För 30 år sedan byggdes den första Dehler 34:an, en båt som Dehler Yachts snabbt nådde internationellt erkännande för. Med mer än 1300 båtar byggda, blev det också början på en ny era för företaget.

Denna Dehler 34, som kom att bli den första riktiga Performance Cruisern, formade företagets DNA och revolutionerade samtidigt den globala segelbåtsmarknaden. Den smarta kombinationen av sportighet och cruising, övertygade kunder och Dehler 34 uppnådde snabbt kultstatus.

Så hur skulle 30-årsdagen av denna legend kunna firas bättre än att återuppliva Dehler 34?

Härmed presenteras varvets nyaste skapelse - en modern yacht med snabba linjer och vasst utseende: Den nya Dehler 34!

Dehler 34 är designad av den legendariska designnteamet judel / vrolijk & co, vars kännetecken är snabba och smidiga båtar med modern design. Liksom för samtiga Dehlers modeller spelar de sportiga seglingsegenskaperna en central roll.

Karl Dehler, chefsutvecklare på Dehler Yachts är mycket nöjd med den nya båten.

"The new Dehler 34 is a masterpiece. She was developed as a luxurious performance cruiser - with an incredible amount of space, headroom and tank volume. Performance oriented sailors can upgrade the 34 with everything - and I mean absolutely everything – that leads to more performance. Even the standard version of the Dehler is reinforced with the Dehler Carbon Cage – creating the perfect foundation for further upgrades. Translated, this yacht innovation in series production means: The Carbon Cage provides 20% more rigidity and thus enables better upwind sailing performance. If you want a quick cruiser or even a competitive regatta yacht, the Dehler 34 can be whatever you want her to be.”

Exteriören i nya Dehler 34 imponerar med sina sportiga och eleganta linjer - samma moderna utseende som på de större Dehler-modellerna Dehler 38, Dehler 42 och Dehler 46.

Men en Dehler kännetecknas inte bara av sina utmärkta seglingsegenskaper, hon måste också uppfylla de höga krav på cruising som ställs. Salongen erbjuder två bekväma soffor, en rymlig L-pentry och ett navigationsbord. I fören kan man välja mellan två layouter. Standardmodellen har en sluten båge med en dörr. Alternativet en öppen skott, vilket skapar rymd och djup. De som vill minska vikten på sin Dehler 34 kan också beställa lättviktsinredning till fören och aktern.

Dehler 34 har en total längd på 10,70 m, en vattenlinje längd 9,60 m och en bredd på 3,60 m. Tre kölar finns tillgängliga: en 2,10 m djup t-köl och två L-formade kölar med djupgående på 1,95 m och 1,55 m. Båten kan förses med rorkult eller två rattar.

Båten har tre tillgängliga riggar:

- Performance-modellen med antingen kolfibermast eller aluminiummast på 17.02 m och med 71 m2 krysställ - Standardmodellen med aluminiummast på 16.27 m och 65 m2 krysställ

Every legend has its origins, the beginning is now - A Legend is Reborn!

Kontakta Båtverket för pris och mer information.

Båtverket

031-388 06 80

Taggar:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page